Soustředění starších žáku SGD Drážďany 29.7.-1.8.2019 v Ústí nad Labem

Od 29.7. do 1.8. absolvovaly týmy U14 a U15  lead partnera projektu SGD Drážďany soustředění v Ústí  nad Labem. V rámci soustředění byli vybraní hráči FK Ústí nad Labem zařazováni do společných tréninků, které probíhaly v tréninkovém centru Klíše.
V pondělí 29.7.  sehrály týmy U14 SGD Drážďany a FK Ústí nad Labem srovnávací přátelské utkání v Modré u Děčína. Velmi pěkné výkony obou týmů zajisté potěšily jak trenéry tak příchozí diváky. Z konečného výsledku 2:0 se na konci utkání více radoval tým FK Ústí nad Labem, za který se trefil Jan Dorant a Matěj Veselý. 
Následujícího dne dopoledne společně poměřily síly i kategorie U15. Utkání, kde domácí trenér vystřídal celý kádr, který měl k dispozici v počtu 20 hráčů se gólově dařilo více Drážďanům. Po konečné přestřelce skončilo utkání výsledkem 5:7. Za domácí skóroval  2x Ivanovskij, Turek, Hunka, Lang.  
I úterní večer strávili kluci obou partnerů společně a vyrazili na bowling do bowlingového centra na  Klíši.  Společný teambuilding byl odměnou pro všechny zúčastněné, nejen z řad hráčů, ale i realizačních týmů.

































































































Komentáře

Oblíbené příspěvky